* Strandlystvej 9 * 4560 Vig * Telefon 59315717 * Mobil 29479545 *


Vinkort


Rødvin
Huset vin: Pirosso Primitivo Salento - Italien
Denne mørke, saftige italienske rødvin har en bouquet af kirsebær med et pust af kogte blommer og rosiner. Dens overdådige frugt sammen med harmonisk koordineret syre/tanniner gør det til en stor glæde for dine sanser.
kr. 44.- / 220.-,-
Luna Argenta Appassite Rosso – Italien
Vinen har saft, kraft, sødlig frugt og stor fyldighed, der aromatisk domineres af mørke skovbær,boysenbær, mælkechokolade samt et element af tørret figen, der stammer fra de tørrede druer.Vinen har en blid, afrundet fylde og en silkeblød finish med let sødme
270,-
Morandé Carmenere Reserva – Chile
Vin med intense lilla og violette toner. I bouqueten er der lidt eg, med et strejf af peber og kirsebær, vanilje samt krydderier. Smagen er frisk og kraftig men samtidig silkeblød, den er rig på frugt, og har et hint af tobak i eftersmagen.
290,-
Pascual Toso Malbec Reserva - Argentina
Blød, fed Malbec, som har en dyb rød farve med ungdommelige reflekser. Duften er aromatisk med noter af modne blommer, vanilje og krydderier fra 12 måneders modning på egetræstønder. Vinen er blød og perfekt afrundet med fløjlsagtige tanniner.
330,-
Dessert vin : Pineau des charentes
Vinen har en flot gylden farve. Den er lavet efter en 400 år gammel tradition af druer fra den berømte franske Cognac region. En fyldig vin med smag af frugt
34,-- CVR 18 38 78 91 - © Lærkereden.dk . ® all rights reserved. opdateret den 01/03/2013 web - admin
Der tages forbehold for trykfejl, samt udsolgte retter/varer.
Priser kan ændres uden forudgående varsel. Priserne som til enhver tid som angivet på Restaurant Lærkereden er gældende.